Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Tuesday, September 27, 2011

?@*.....

tak de tajuk.
Aku super busy.Last update 5 hb hari ni 27 hb dah.And demmm....I hate this.!
Aku dah start kelas,but due to some issues aku bleh ambik dua paper je this semester.
Aku serius gila babih nak pegi dok KL so that senang urusan pelajaran aku,nampak nya masih belum ada rezeki.Hidup makin tak terurus.Walaupun aku ni sangatla independent,tapi ketiadaan laki disisi membuatkan separuh jiwaku pergi jugak tahu...lebih lagi bila tengok anak merusuh time papa dia nak pegi kerja.Apa pun aku tak putus asa berdoa agar dapat la aku bersama ngan suami semula.

1 comment:

azam said...

biasalah tu....keadaan memaksa