Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Monday, August 8, 2011

Penghijrahan di bulan Ramadhan

Ha ah...aku pun tak sangka aku boleh buat benda ni.
Banyak sangat alasan kalau ditegur suami.Tapi betul lah,kalau niat tu ikhlas,semua benda yang kita rasa susah akan jadi senang.Yang impossible akan jadi possible.
Hari pertama Ramadhan,aku mula menyarungkan tudung ke kepala.Banyak persoalan yang timbul dari teman sekerja tapi aku cakap it's already time for me to move on...Bos terkejut dan expect ini cuma akan berlaku sepanjang Ramadhan sahaja..Owh no...Doakan aku kuat ya kawan-kawan!Aku tak mau buat kerja half past six.Aku mahu kekal selamanya begini...Amin.

5 comments:

Freaky said...

alhamdulillah. kekalkan perubahan tu hingga ke akhir hayat :)

eila said...

alhamdulillah.... :)

Leya said...

Frens...tq.

lieynanilaz said...

semoga akak terus kekal dengan perubahan yg baru ni...chaiyok..chaiyok..

iboo said...

Alhamdulillah...setiap dri kite perlu ada penghijrahan dlm hidup...yg penting hijrah ke arah lbh baik...sy doakan smg leya akan terus istiqamah..kdg2 nk wat bnda baik ni susah.mcm2 dugaan tp anggap tu sbg ujian Tuhan ke ats kita...congrates ye.. :)