Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Monday, August 15, 2011

Raya???Owh sedissss....

Pagi-pagi buta dah sentap ngan boss.Apa dia nak aku straight datang keja pas sahur ke?Pukul 6.30 dah sms aku tanya figure sales semalam.taulah nak meeting,tak yah la gelabah biawak sangat.

So hari ni dah 15 hari puasa...persiapan raya?Aku laki bini tak beli apa lagi sebab tahun ni aku join geng Indon,Bangla & Nepal beraya di Kl..sebab?Laki kena keja...owh itu normal bagi kami hoteliers ni.Jadi simpan rasa sedih itu sekarang...So aku bajek feeling raya kat obersea tahun ni okey....Sian pulak kat Armand kan...

Kesian sebab of coz la kami akan terperuk je kat umah.Nak masak-masak ada ke orang yang nak datang kan...Jadi kesimpulan nya,tak beraya la ..huh sediss....Mungkin di sebelah malam lepas laki aku balik keja boleh gi jejalan ronda KL..."sedih berganda"....Raya ketiga aku dah stat keja............patutkah aku tikam diri sendiri?





"Hye saye Armand...best giler korek telinga...Korea x saya?Mommy cakap tahun ni kami raya kat Korea..jadi saya pun wat muka feeling Korea macam dalam citer yang nenek saya selalu tengok"

nota: Sila abaikan kesan khas yang menunjukkan sepah-sepah itew ...

4 comments:

sue perbs.. said...

kesian nye.. sedih nye klu tk dpt raye ngan family

Leya said...

Sue...dah biasa.Tapi rasa sedih tu memang ada

Freaky said...

waahh perotnya buncet. hahahaha :D

Leya said...

@Freaky...itu lah,kalau tanya makan apa..dia jawab makan gajah...haha