Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Monday, July 4, 2011

Happy Birthday Soulmate...

Huh..apa punya bini kan...dah sekerat hari habis baru nak wish besday kat laki.Bukan lupa..mana leh lupa,kan orang pompuan ni sangat ambik berat hal-hal tarikh ni..pantang lupa mau sentap seminggu.Pastu ungkit2..Tapi aku bukan begitu.Kadang2 aku rasa macam aku ni a man who trapped in woman body...hal-hal kewanitaan amatlah menjengkelkan aku contohnya,pakai eyeshadow,blusher,lipstick dan juga shoping (yang ni tipu).Pagi-pagi aku bukak fesbuk laki aku,kunun nak wish besday kat FB,biar orang kata aku ni bini penyayang,yang kalau boleh nak bagi tau satu donia hari ni besday laki dia..tapi aku tengok kat fesbuk dia ada orang wish dah...siap tuju lagu SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG tuhhhhh.Tapi bukan dari binik dia,ini dari binik orang lain...SENTAP???ehh tak la.Kawan2 kan patut sayang menyayang...Kena la open minded sket,baru la orang kota....lagi pun laki ni hanya pinjaman kalau tak diambil orang,satu hari pasti akan diambil Tuhan..wat pe la nak gegado pasal benda kecik.Anggap je la lagu tu je yang dia bleh pikir nak tuju kat chenta hati aku.Takpe,aku buat satu entry untuk wish besday buat laki terchenta...biarlah dia tak baca pun,sebab dia tak tau aku ada blog....

For you my soulmate:
Happy Birthday.Semoga dilindungi,dirahmati&dikasihi Allah sentiasa.Semoga Allah juga permudahkan segala urusan kita,kekalkan kebahagiaan kita dan kuatkan kasih sayang antara kita.I love you unconditionally.

1 comment:

cik najihah said...

drop here too sis :)
thanks