Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Thursday, July 21, 2011

Kanak-kanak ada Darah Tinggi!


Tajuk cam serius kan...Semalam aku balik keja lewat,habis meeting pun dah dekat pukul sembilan malam.So perjalanan menempuh situasi menyeramkan adalah sejam.Bawak keta feeling Schumacer...Sampai umah anak aku tak tido lagi.Dalam pukul 10 malam.Dia datang kat aku

Armand : Mummy Armand sakit pale

Cuak jugak...

Aku:Sakit kat mana sayang?

Armand: Sini...sini...sini...Sambil tunjuk2 kat mana dia sakit

Aku: Armad jatuh ke?kepala kena meja ke?

Armand : Tak lah...Armand darah tinggi......

Aku : Omaigod......

Ni mesti kes dengar aku cakap ,asal sakit kepala je mesti darah tinggi ni.....

Bila cek2 balik dia tak sakit pun...saja nak borak2 ngan Mummy coz Papa kan jauh.....

Itulah anak yang baru umur 2 tahun setengah......

3 comments:

SoLy SoLicious said...

kecik2 dah sakit drah tggi..teeheeee

Nurasyiqin said...

ahah..cerdik nyer budak 2 tahun da tau ada darah tinggi..=D..mmg sah ajaran si ibu..~ngee

Leya said...

Itulah...apa yang kita cakap cepat sangat dia tangkap dan apply..hehe