Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Tuesday, June 14, 2011

5 BLOG PILIHAN HATI

Lima blog yang wajib aku singgah hari2 besides BenAshaari blog ialah :

1)http://kepalalabuchi.blogspot.com/
2)http://cikgeligeli.blogspot.com/
3)http://solomolo.blogspot.com/4)http://azfar9897.blogspot.com/
5)http://emyju.blogspot.com/
 Ada banyak lagi yang selalu aku baca tapi nak kat atas ni entry2 diaorang MASUK JIWA...

 Jom la join..mudah saja sila klik butang ini

12 comments:

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

Amy Syaquena said...

Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

fyna said...

singgah dari segmen abg ben...



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

p/s : thanks ye...

Lulu Caldina said...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

my nk cek blog pilihan hati awak ..=)


zaty singgh sini walaupun lambt ..;P

Leya said...

tq sebab singgah...Kamooo...kamoo semua sudah ada di list BW saya....ekseli semua adalah pilihan hati....sebab kalau tak pilih maka tak baca kan....

Golden Rose said...

singgah utk tau blog pilihan hati anda...

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)

cerpelai said...

Salam..

Blog 'kepalalabuchi' sudah tiada dalam carian... Sudah ditukar menjadi 'pengembala-kisah.blogspot.com'

Terima kasih!