Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Saturday, June 25, 2011

Followers Bertuah...

Heee...bajet ramai followers sangat.Mana tak nya,aku stat wat blog dari tahun 2008,tapi sejak dua menjak ni jer aku ada followers.Tu pun sebab join segment Ben Ashaari.Aku tak pernah bajet pun ramai akan follow aku sebab blog ni cuma blog luahan rasa hati aku,yang mana bila hari-hari depan aku  boleh baca dan nilai balik tahap kebijaksanaan aku,kegagalan aku,kenangan aku.Tapi sapa-sapa yang follow aku tu mostly aku follow diaorang balik la...walaupun tak plak dierang cakap "follow ai balik taw....."
Jadi sempena dah ada followers ni,aku penah la pasang niat kalau cecah 50 orang aku bagi something kat yang ke 50 tu...jadi orang yang bertuah yang jadi followers aku yang ke 50 ialah......




CikSya Cda

Cik Sya...nanti email kat kita alamat yer....kita ada sumthing untuk awak
email ke:leyamysara@yahoo.com hokeyyyyhhh?


ps: Perlu x bagi kat BA jugak???sebab join segment dia la aku dapat followers....What say you fwennssss???

1 comment:

Sya_Cda said...

oo my god.... :o terkejut.... hmpir pengsan..hihi, terharu pn ade... tq leya...sorry br perasaan smlm bz sikit, tak terbelog...tq so much, i appreciate it..