Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Hari ni Join lagi Segmen BA...tambah bloglist supaya senang nak BW nanti....Jadi Jom la kita sama2 tambah bloglist dan kenal each other.Dalam blog Leya ni kebanyakan nya citer pasal diri sendiri la,kejadian yang berlaku hari2,pengalaman yang boleh dikongsi bersama...Blog yang sangat tak serius,sebab saya ni penat sgt jadi serius dan macam bagus time opis hour....jadi ini belog adalah the other side of me....enjoiceeee..........
Sapa-sapa nak joien...kelik sini hokey.....www.benashaari.com

10 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

cik Ida said...

salam kenal dari cik ida :)

jemput singgah rumah ye..

http://idafirdausi79.blogspot.com

Haffiz MohdNoor said...

wah!! nice blog, dh kenal blog nak kenal lagi tuan blog lagi boleh??

Nak tukar link??

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Dududu said...

salam perkenalan , jum singgah :D
http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Ila said...

blogwalking! ;)

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Leya said...

Tq kawan2...kamooo....kamooo suda ada di bloglist saya!

Cik Sue said...

cik sue datang terjah nak tambah kenalan...
salam perkenalan & happy blogging.. =D