Korang Cool Kalau Klik Di Sini

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Join segment Ben lagi dan lagi......
Biarlah orang nak kata apa,aku suker aku join
Jadi kalau andas(bahasa omputeh untuk anda-anda)semua suker sila join jugak

Blog yang sangat ingin aku hack ialah:

Pesan aku kat penulis ni.....Aku Suker Kejujuran Kamoooo!!
sapa-sapa nak join sila klik sejuta kali kat sini hokey...senangg vukannnsss??

10 comments:

mama shifa said...

hari ni ada segmen lg ker?
sempat join tak ni

Leya said...

sempat...tutup 10 malam

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

ekeke, mesti gentar ni nak kena hack..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... nak hack blog ni...boleh..??

makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

Nadzirah K. said...

green:)
nice blog..hehe

Sya_Cda said...

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...